mobirise.com

Bedrijfsnetwerken

Noodzakelijke koppelingen zijn van levensbelang voor uw bedrijf!

Er moeten meerder pc's draadloos of bedraad gekoppeld worden. Er moet een centrale opslag van gegevens plaatsvinden en op een veilige plaats. Eventueel benaderbaar vanaf een andere locatie. Voor bedrijven zijn dit uiteraard de gegevens die nodig zijn voor de bedrijfsvoering, Denk aan documenten en foto's,
boekhouding, en andere bedrijfs-kritische gegevens. De keuze voor een netwerk betekent niet alleen meerdere pc's aan elkaar koppelen en allemaal tegelijkertijd naar internet gaan, maar ook het veilig opslaan van gegevens, al dan niet centraal of lokaal.  Wat kunnen we voor u betekenen mbt bedrijfsnetwerken:

 - advies mbt het juiste netwerk, in combinatie met de juiste    apparatuur

- aanleggen van bedrade netwerken en onderhoud

- aanleggen van draadloze netwerken en onderhoud

- koppelen van de netwerkprinter(s) en overige bedrijfs-             apparatuur 

- beveiliging via netwerken

en nog vele andere zaken mbt netwerken vraag om informatie!

Thuisnetwerken

Laat uw documenten en foto's niet verloren gaan en maak gebruik van de gekoppelde apparaten bij u in huis.

Voor gezinnen zijn het vooral documenten en foto's. Deze gegevens mogen niet verloren gaan. Foto's die verloren gaan kunnen in veel gevallen niet teruggehaald worden! Tegenwoordig kiest men vaak voor een externe harde schijf of zoals vele bedrijven aanbieden in de Cloud, internet dus. Vele mogelijk-heden, wij helpen u met het maken van een doordachte keuze.

Wat kunnen wij voor u betekenen mbt thuisnetwerken:
- advies over de aanschaf van het juiste netwerk, zowel bedraad als draadloos
- koppelen van de vaste en draadlose computer, denk aan desktops en laptops
- bedrade of draadloze printer
- koppeling tablets en mobiele telefoons
- koppeling tv en radio

Met onze ervaring kunnen wij u van een deskundig advies voorzien. Vraag om verdere informatie.

Alles koppelen

Sterke netwerken voorkomen veel ergernis.

Draadloos betekent dat u ook laptops kunt koppelen aan uw GSM en Tablets. Maar ook desktops met een bedrade verbinding vallen hier ook onder. Daarnaast kunt u een bedrade of draadloze printer of externe netwerkschijf koppelen, uw TV en uw stereo (multimedia), en niet te vergeten de bewakingscamera’s, uw brand- en gasalarm via moderne gekoppelde alarmsystemen. Alle onderdelen kunnen naar wens met elkaar worden verbonden tot een systeem.

Wilt u een netwerk aanleggen bedraad of draadloos, neem dan contact met ons op. Wij hebben vele jaren ervaring met het aanleggen van allerlei netwerken en beveiliging van data, particulier zowel als zakelijk.