Website Generator

Reparatie

Uw computer doet niet meer wat u wilt. Hij is erg traag geworden of stopt telkens midden in een programma en start weer op. Ik krijg voortdurend hinderlijke websites of programma’s te zien. Windows geeft problemen. Mijn virusscanner is verlopen en hoe moet ik nu verlengen of een andere virusscanner installeren. Welke programma's heb ik nodig om virussen en/of spyware buiten de deur te houden. Hoe moet ik een apparaat aansluiten of verwijderen. We willen de oude harde schijf vervangen door een SSD schijf wat voor voordeel heb ik daarmee. Kunnen jullie de computer Nieuwe instal laties. Allemaal vragen waar wij een antwoord op weten. Wij repareren uw computer aan huis en als dit niet het gewenste resultaat opleverd dan nemen we de computer mee naar de werkplaats.

Ook met de tablet kunnen wij u helpen problemen de baas te worden. Dit geldt zowel voor de bediening als b.v. het vastlopen of vervangende onderdelen.

Ook kunnen wij u individueel gerichte opleidingen geven. (zie opleidingen)  

Informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Het is bij intensief gebruik van de computer belangrijk om één maal per halfjaar een onderhoudsbeurt uit te voeren. U zult zien dat uw computer behoorlijk in snelheid toeneemt. Bij minder intensief gebruik is eenmaal per jaar of als u wenst op afroep voldoende om hetzelfde resultaat te bereiken. De  onderhoudsbeurt bestaat voornamelijk uit het opschoonproces. De computer wordt zowel hardwarematig en softwarematig opgeschoond. Beide processen zijn van belang voor de houdbaarheid van de computer. Blijft de computer b.v. langzaam dan kunnen wij u adviseren om wat aanpassingen te verrichten. Ons advies is afhankelijk van de persoon die met de computer werkt. 

Wij voeren het onderhoud normaal bij u thuis of op kantoor uit, mocht het onderhoud langer duren dan nemen wij ook hier weer uw computer mee naar de werkplaats

Informeer naar de mogelijkheden.

Alles op een rij....

Voor de duidelijkheid zetten we nu alles op een rij, mocht er iets met uw computer zijn en er staat niets over vermeld, contact ons dan even. Wij weten voor de meeste dingen een oplossing.

- onderhoud, opschonen en diep opschonen of totale reset
- reparaties en beveiliging
- nieuwe installaties, desktop, laptop, tablets,                 (netwerk)printer, ip-camera
- geheugen toevoegen
- hardeschijven verwisselen /leegmaken/omzetten (zowel SSD als HDD)
- partities toevoegen/verwijderen
- externe harde schijven aansluiten ook in netwerken met en zonder backup
- accessoires bv. printers/mp3/geheugensticks etc. aansluiten
- nieuwe programma’s/apps installeren of herstellen
- kapotte voeding verwisslen
- grafische kaarten installeren
- verbinden van uw telefoon met de pc en overzetten bestanden

- en.... nog veel meer, informeer en bel of e-mail

Gegevens terughalen

In sommige gevallen is het nodig om gegevens(data) die op de computer bewaard worden terug te halen. Dit kan gebeuren bij het per ongeluk wissen van bestanden of mappen, maar ook bij plotseling overlijden, waarbij de toegang tot de computer wordt geblokkeerd door een wachtwoord. 

Heeft u bestanden per ongeluk gewist dan kunnen we in veel gevallen de data terughalen. Komt u erachter dat dit op uw computer is gebeurd dan moet u de computer niet meer gebruiken  en afgeven op het ondervermelde adres.
Dit om te voorkomen dat uw data overschreven wordt.

Is uw computer gehackt, in sommige gevallen kunnen we de gegevens van uw computer redden, helaas kan dit niet in alle gevallen. Zorg er in elk geval voor dat uw backup schijf of usb-stick niet continu verbonden is met de computer.

Ingeval van overlijden komt het vaak voor dat de computer niet meer toegankelijk is. Om de gegevens weer toegankelijk te maken kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij een brieven, foto;s, adresbestanden. Dit kan zowel voor zakelijke als particuliere klanten zeer gevoelige informatie bevatten. Wij kunnen u dan tevens helpen om de accounts bij: facebook, twitter, instagram, google., icloud enz.... op te zeggen.

Informeer naar de mogelijkheden.